Am pedalat cu FitBit Charge 2 pentru tablete în școli

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

V-am promis. Vă scriu. În căutare de gadgeturi la Festivalul Summer Well am dat peste FitBit Charge 2. Mă voi împrieteni în curând cu această brățară inteligentă într-un test inedit în care o să țin un jurnal.

Revenind, la standul FitBit ne-a întâmpinat o provocare. Pedalați, ardeți calorii, măsurați-vă efortul cu brățara, distrați-vă ….și distracția se va transforma în bani pentru copii.

Ca în ”Jerry Maguire” provocarea mi-a surâs din start. ”You had me from hello….FitBit” aș fi spus eu într-o clipită. Văzut, plăcut, făcut.

Ca în orice echipă, efortul e împărțit așa că: Laurențiu, colegul meu de la gadgetandstyle.ro a pedalat iar eu am filmat (după cum lesne se poate vedea din fotografii: unii cu munca, alții cu distracția, team work să fie!)

Care au fost regulile

Fiecare kilometru parcurs de participanți a însemant 10 euro donați de Orange România Fundației Orange pentru un proiect care aduce tehnologia în școlile din sate.

Rezultatul?

În cele 3 zile ale evenimentului, conform datelor raportate de platforma Fitbit, cei 74 de participanți au pedalat 583,2 km.  Au parcurs pe loc, uitându-se  lung și zâmbind în plasma în care drumul se unduia între munți și văi.  Ca la Turul Franței.  Recordul câștigător a fost de 112 km pedalați.

Donația în valoare de 5.832 de euro se va îndrepta spre proiectul Digitaliada prin care 30 de școli gimnaziale de la sate vor fi dotate cu peste 800 de tablete, materiale de curs digitale, impreuna cu traininguri digitale pentru profesori.

În loc de concluzie, un video

Laurențiu a pedalat o oră. Vă las în suspans și nu vă spun câți kilometri a parcurs. Cum a fost, cum ne-am descurcat și cum ne-am simțit după cursă, vedeți în video-ul de mai jos

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.