Pe ploaie, la ultima testare din 2017 și câteva mărturisiri

de Posted on 3 minute de citit
4 minute de citit

Ultimele zile din 2017. O toamnă care nu se mai dă plecată e bucuria noastră. Încă mai e vreme bună pentru un ultim test. O provocare: cea mai incorectă competiție din istorie. O bcicletă electrică versus una clasică. Dar când e distracție la mijloc ce mai contează aceste …..mici detalii.

Marius Ioniță s-a abonat la testările noastre. După ce am înghețat, pe ceață la confruntarea camerelor foto: el cu aparatul, eu cu Samsung Galaxy Note 8, acum l-am scos pe ploaie și frig la bicicleală. Competitor i-a fost producătorul nostru Gyuri  – pasionat de biciclete, de altfel. Eu am fost fata cu eșarfa, cu telefonul și cu cu specificațiile. Băieții au dat la pedale. Povestea întreagă o aflați pe 7 ianurie, la prima ediție din 2018 – 24IT

2017 a fost anul de naștere al proiectului 24IT – un show cu și despre tehnologie. Ideea acestui proiect construit în echipă cu Laurențiu Matache a fost să împărtășim experiența tehnologiei. Mai simplu, ne-am dorit să provocăm cât mai muți oameni din diverse domenii să testeze gadgeturile pe care le-am primit. Și ne-a ieșit – spunem noi. Ne-a ieșit cu zâmbete, cu boacăne, cu repetiții, uneori greu, alteori dintr-un foc dar mereu cu bucurie la final.

Nadina Câmpean, Vali Butnaru și Marius Ioniță ne-au demonstrat că mersul pe biciclu e ca ca …cel pe bicicletă. Iuliana Pepene ne-a arătat cât de grațios se poate da cineva și cu tocuri pe trotinetă și am dat o tură cu ea și cu o mașină electrică. Cristi Mărgărit și Florin Neby au acceptat provocarea și s-au urcat pe un cântar inteligent. Elena de la „Răi dar buni” ne-a compus o melodie din mișcări …cu o minge inteligentă. A fost „Numai de bine” la alergat în parc și testat brățări de fitness împreună cu Ela Crăciun. Cu Andreea Stroe am descoperit că tehnologia schimbă viața copiilor cu diabet. Și împreună cu ea vom mai face proiecte, așa că trebuie să ne urmăriți.

Laurențiu și-a urmat o pasiune și a intrat într-un studio de muzică. Nu a cântat el – inserați aici emoticoane haioase, ci a arătat fanilor 24IT cum tehnologia ne-a schimbat nu doar viața ci și muzica. Întâlnirea cu Fly Project a fost o plăcere și îi așteptăm pe băieți și în studio să mixăm niște ….tehnologie.

 

Cu Zsolt Kiss am despachetat unul din cele mai așteptate telefoane și am testat numeroase gadgeturi. Deja le-am pierdut numărul. Cel mai fain dintre ele a fost cu siguranță robotul Cruzr. Zsolt ne-a făcut cunoștință cu simpaticul robot la un târg de IT. Cruzr a insistat să revină la noi și a venit cu Horațiu Hada în emisiune.

Și să nu o uităm  pe doamna Cristina din piață care a testat cu noi un gadget pentru nitrații și nitriții din fructe și legume. Alex Mitric, technician maseur a testat o cască de masaj iar băieții de la echipa României de CounterStrike  ne-au împărtășit din pasiunea lor pentru gaming.

Alex Barbu, colegul nostru de la Gadgetandstyle.ro a puricat Huawei Mate 10 Pro și ne-a împărtășit din opiniile lui. Ne-a bătut un gând scriitoricesc cu Adrian Birișiu iar Alexandru Ion ne-a plimbat prin lumea gaming-ului. Și tare ne-a mai plăcut.

Cea mai tare plimbare …virtuală, pentru mine, în acest an a fost cu băieții de la CreativeVR . Am fost în Salina Turda unde nu am ajuns până acum fizic. Și m-am aruncat de pe un zgârie nor. Evident, tot virtual. Mihai Lungeanu și Alex Dohotaru …mi-au arătat cât de distractivă dar și utilă poate fi realitatea virtuală. Și poveștile virtuale abia acum încep să se scrie așa că 2018 sunt sigură că ne va aduce multe noutăți.

Fiecare material făcut pentru 24IT a fost nu doar cu și despre tehnologie, ci a fost cu și despre oameni faini pe care i-am întâlnit în 2017. 2018 te asteptăm cu interes!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.