Gadget Girl în vacanță / Unde testezi telefoane și te distrezi cu și precum copiii

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

După sarmale, cozonaci și mese, după mese și mese ….se impune niște mișcare. Stați liniștiți…nu vă trimit la sală…încă. Ci la mall. Defapt, la …un muzeu într-un mall. Așa ceva …chiar e pe gustul meu.

  Să dăm Cezarului ce e al Cezarului și să vă spun că am aflat de  Muzeul Simțurilor …și Senzațiilor – aș adăuga eu – de la Alex care a testat camera telefonului Huawei Mate 10 Pro. Vedeți aici ce a fotografiat el iar aici full review pentru Huawei Mate 10 Pro.

Dar să revenim…muzeul e un loc de joacă pentru copiii mici și mari. Totul începe cu un labirint de oglinzi și…..spoiler alert dacă vreți să descoperiți singuri – opriți-vă aici din citit. Dacă puteți 🙂 


De spus din start: Muzeul Simțurilor e genul de muzeu în care telefonul e obligatoriu. Fără extraplată. Cum veți intra în labirint veți face selfiuri si poze fără număr. Asta am făcut eu. Și e doar începutul unui traseu care vă va testa ochii, mintea ….și picioarele. Tunelul mișcător încă rămâne un mister pentru mine. Se mișca podul de metal sau a fost o iluzie optică? Să îmi spuneți voi. Să fiți cu ochii pe Einstein. El va fi cu ochii pe voi. Și asezați-vă la masă într-o cameră cu susul în jos. Vedeți dacă vă iese. Vă mai spun de patul pe cuie și restul ….trebuie să descoperiți. Ahh …nu pot să nu vă zic de camera de vals. Are ceva din videoclipul lui Justin Timberlake…fără dansatoare apărute din neant. Opriți-vă și …dansați sau faceți poze. Lumea se multiplică în zâmbete.

Am râs cu poftă. Am amețit. Am râs din nou. Și da, iPhone 7 Plus și-a făcut treaba. La un an și ceva de la lansare și la un an de când folosesc acest model, camera acestui telefon încă îmi place. Portait mode te face să te simți artist. Îmi plac culorile la iPhone 7 Plus și îmi place că nu sunt prea saturate. Încă aștept telefonul care să facă poze wow și pe lumină slabă. O să vă pregătesc o comparație cu iPhone 8 Plus. Așa că stați pe aproape!

Până atunci duceți-vă la Muzeul Simțurilor. Un bilet pentru adult costă 35 de lei. Pentru pensionari și copii sunt reduceri. Muzeul e deschis de la ora 10. Distracție maximă vă urez!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.