E ca mersul pe … biciclu. Bucuria e simplă

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

De fiecare data când ma urc pe câte un transportor smart mi se spune: ”E ca mersul pe bicicletă”. Let me break the news for you. NU STIU SĂ MĂ DAU PE BICICLETĂ. Inserați aici multe emoticoane zâmbărețe sau varianta clasică: ridicați din colțurile gurii și râdeți. Cu poftă

Da. Inutil să vă plictisesc cu detaliile unui accident în care au fost implicate o bicicletă, un dres alb cu modele și o fată de 6 ani. Voi birui eu și bicicleta, la un moment dat.

Cu biciclurile electrice, iubirea a fost instant și totul a fost …ca mersul pe bicicletă, presupun. Am testat până acum multe hoverboard-uri, trotinete electrice și bicicluri. Toate sunt fun. Ultimul biciclu testat live în emisiunea de duminică a fost acesta de la Airmotion. Și a fost atât de distractiv încât nu îmi venea să mă mai dau jos de pe el. De fapt, chiar am citit o știre …de pe biciclu. Nu, nu am căzut.

La 24IT, ideea este că noi împărtășim experiența testărilor noastre. Ne place să invităm oamenii să pună mâna, să vadă, să trăiască. Ce e fascinant e să vezi chipurile lor când îi inviți să testeze. Devin copii. E zâmbetul acela relaxat. E o evadare din bula realității. E o bucurie nesimulată. Am văzut-o des. Am observat-o cu plăcere. După ce terminăm emisiunea, ne adunăm și lumea ne întreabă: ”Ieșim?” Ieșim să testăm biciclul? E ca pauza mare de la școală. Numai că suntem toți trecuți de 20,30, 40. Și ce contează.

Duminică la sfâșitul emisiei am cunoscut-o pe Mihaela, fiica unui coleg. Am privit-o cu drag și am văzut în timp ce se urca pe biciclu cum teama ei curioasă dar veselă s-a transformat în bucurie învingătoare. Și mi-am dat seama. A fost o emisie faină. Și cel mai frumos Like a venit din zâmbetul acestei fete. Tehnologia e prietenoasă. Și veselă. Și pe cât de complicată pe atât de simplă. Multumesc, Mihaela. (foto credit: tatal Mihaelei)

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.