TOP 3 cele mai FANCY căști pentru fete

de Posted on 3 minute de citit
5 minute de citit

Iubesc să ascult muzică dar pentru mine a alege o pereche de căști este tare dificil. Am niște urechi mai ciudate în care nu stau căștile clasice in-ear ci doar cele care au capăt cauciucat. Și evident pot să port căștile mari over ear  dar care …nu îmi încap în geantă.

Puține căști in-ear sunt spectaculoase la capitolul sunet așa că de data aceasta v-am făcut un altfel de top: un top al căștilor in-ear – care bifează glorios un singur criteriu: arată fancy și glammy și se cer în geantă. La finalul articolului veți găsi și ce căști folosesc eu dar și ce modele mi-au atras atenția. Evident, aveți la toate link-uri. Poate vă insipiră ceva

1. Căști…cu pene vă rog

Pe lângă faptul că am urechi ciudate nu pot purta nici cercei. Mi se umflă urechile instant. Deci vă dați seama ce sufăr că nu pot să port gablonțuri lungi și lucioase. Sunt lungi și roșii. Vorbim de căști, evident. Sunt unele cu pene pe care le-am găsit aici.  Pe site sunt 17 lei. Eu le-am cumpărat din magazincu 19 lei. Să nu aveți așteptări în ceea ce privește sunetul. Sunt pur și simplu niște căști care merg la plimbări sau călătorii. Fiind ieftine nu o să vă blestemați zilele dacă le rătăciți sau le pierdeți.

2. Căștile brățară: DA, dar…

Cea mai mare problemă pe care o am și cred că o aveți cu toții (exceptându-i cei foarte ordonați și pe fratele meu) este unde și cum ții căștile să nu fie niște mațe încolăcite când le scoți din geantă sau buzunar. Tare mi-au plăcut cum arată căștile brățară pe care le-am zărit aici, o variantă ad literam ….la îndemână. Capetele nu sunt cauciucate dar par destul de mici. Detaliul acesta mi-a cam dezamăgit urechile mele mici. Costă 60 de lei. Sunet stereo și cam atât la specificații.  Dar sunt zbling, zbling.

3. Căștile – far pe bicicletă

Căștile fosforescente HALO sunt o inovație a chinezilor de la Meizu care produc telefoane.  Căștile luminează în trei moduri: normal, cu intermitențe sau …muzical când căștile se colorează în funcție de ritmul melodiei ascultate. Deja m-au cucerit. La capitolul detalii vă zic că producătorii au folosit pentru aceste căști niște fibre speciale foarte subțiri flexibile, făcute din sticlă. Accesoriile luminoase în roșu, verde sau albastru neon au o autonomie de 5 ore. Dincolo de partea distractivă, pot fi utile seara pe bicicletă sau când te dai cu trotineta. Folosite fără lumină, autonomia poate fi extinsă la 15 ore. Căștle se încarcă într/o oră și jumătatate. Prețul lor este de 139 de dolari. În România nu le-am găsim. Le-am găsit însă aici

Ce folosesc eu și la ce visez

Căștile sunt nelipsite din geanta mea. Le folosesc deseori pentru a viziona materiale audio pentru emisiune sau pentru muzică. Timp îndelungat, chiar dacă am testat multe căști, am hârșâit niște căști HTC care își făceau foarte bine treaba. Colegii chiar râdeau de mine. Dar erau roșii și intrau în ureche. Pe de altă parte, urechile mele s-au împrietenit la un moment dat și cu un model XPG, EMIX I30 – gândit pentru gameri. Căștile chiar au un sunet fain. Și arată bine. În geantă am acum niște căști Samsung AKG cu fir. Dacă e să ridicăm ștacheta îmi plac  Gear IconX, evident roz. Ștacheta ridicată, preț pe măsură. Încă mă gândesc dacă fac investiția. Și Apple, te rog ….fă ceva pentru urechile mici, mici. Nu imi stau AirPods-urile în ureche de niciun fel. Așa că trăiască Sfântul Adaptor până va apărea o creație pe măsura. Până atunci vă arăt niște căști care vibrează.

Quake cântăresc 18 grame și au și un microfon. Create pentru gameri cu siguranță vor bifa cu brio capitolul sunet. Nu e rău deloc.

Tu ce fel de căști folosești?

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment
  • ALexa Stanescu
    septembrie 20, 2018

    Cele cu pene sunt geniale! Arata superb! Ca sa nu mai zic de ceel bratara: soo cool! Ma pun pe cumparat!