Instagram testează o aplicație care va spune automat prietenilor apropiați unde ești

de Posted on 1 minute de citit
1 minute de citit

Facebook lucrează la o nouă aplicație de mesagerie pentru Instagram numită Threads, menită să promoveze share-uirea automată între utilizatori și prietenii apropiați a unor informații – a scris săptămâna aceasta  The Verge.

Threads este proiectată ca o aplicație care să funcționeze în cadrul Instagram și va  permite utilizatorii să își partajeze automat cu prietenii apropiați selectați –  locația, viteza de deplasare și durata de viață a bateriei.

Utilizatorii vor putea de asemenea să își trimită  mesaje text, fotografii și video-uri.

Aplicația este acum testată intern de Facebook, care deține platforma Instagram . Potrivit The Verge – Instagram a refuzat să comenteze.

Nu e prima încercare de acest fel. Instagram a mai lucrat la o aplicație de mesagerie și a renunțat ulterior.

În mai, Instagram a încetat să mai lucreze la Direct, o aplicație de mesagerie autonomă, pe care o dezvolta încă de la sfârșitul anului 2017.

La vremea respectivă, reprezentanții gigantului american au spus că testerii beta erau frustrați de faptul că trebuiau să comute între Instagram și o a doua aplicație ori de câte ori doreau să trimită un mesaj.

Angajații Instagram care lucrează la mesagerie au fost mutați la echipa Facebook Messenger la începutul acestui an ca parte a unei consolidări mai largi între compania-mamă și Instagram.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.