Mozilla testează căutarea vocală. Plus încă ceva. Și o mărturisire

de Posted on 1 minute de citit
1 minute de citit

Nu știu cum suntenți voi dar eu sunt un șoarece ….de internet. Ce să-i faci. Recunosc. Dăm pagina și ne adaptăm, până la o adică. Dar să nu mă pierd în detalii. Motoarele de căutare sunt o binecuvântare a tehnologiei. Și aici, cred că suntem de acord cu toții. Evident că loc de inovație mai există. Și la acest capitol bifăm următoarea știre: Mozilla lansează pentru Firefox, în varianta experimentală,  căutarea vocală. Tot în teste sunt și două instrumente de preluare de notițe și de transfer a fișierelor mari. Toate acestea au fost reunite sub numele Test Pilot, potrivit techcrunch.com.

O fi bine, o fi rău? Căutarea vocală funcționează pe Google, Yahoo și DuckDuckGo. Puteți testa și voi cum merge treaba prin instalarea butonului Test Pilot. Click aici pentru el. Recunosc că încă nu mă atrage ideea comenzilor vocale, prefer tastele dar e clar că viitorul se îndreaptă și spre așa ceva. Așadar, să ne obișnuim cu ideea, zic

Instrumentul de trimitere a fișierelor mari este web-based și permite oricui, indiferent de ce browser folosește să trimită fișiere de pînă la 1GB.

După descărcare sau după o zi, fișierul se șterge. Evident, nu e o noutate. Mulți folosim wetransfer, de exemplu. Dar până la urmă e bine să avem de unde alege și în plus e open-source, e gratis.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.