Pietricica de la mână

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Nu, nu e ACEA pietricica de la deget, calmați-vă domnilor. Doamnelor, luați notițe: ceas deștept de pus pe lista de cumpărături…sau cadouri. De primit, de dat.

Pe scurt:

  • Foarte comfortabil, arată foarte bine. Girlish&stylish
  • Foarte ușor și subțire
  • Bateria ține mai puțin de 48 de ore
  • Nu suportă multe aplicații

Pe larg, să bârfim detaliile:

E mic, e elegant, e cel mai ușor dintre smartwatch-urile de pe piață. Nu are touch, ci butoane. Pare oldies and goldies dar îți arată ca orice smartwatch care se respectă îți notificările de apeluri, mailuri, whats-up sau alarmele. Pebble îți permite să răspunzi la telefon de pe el, să trimiți sms-uri sau mail-uri din „canned messages”. Poți să întregistrezi un mesaj pe el și să-l trimiți sub formă de sms. Singura problemă: Pebble speaks English. Un mesaj de tipul „ajung mai târziu, iubire” … poate deveni o adevărată aventură. So, play it safe. Dă-i mesaj pe telefon, în română.  Revenim la ceas care îți spune câți pași ai făcut. Te laudă când îți depășești media și îți cam spune voalat că ești leneș când e cazul….precum vedeți mai jos. Îți măsoară orele de somn. Recunosc, nu am încercat. Nu mă încântă ideea de a dormi cu ceasul la mână.

Tot la minusuri mai punem și faptul că bateria ceasului ține puțin, două zile cu indulgență. Un dezavantaj mare dacă ne gândim că celelalte modele de Pebble nu au nevoie de încărcare o săptămănă. Mai are câteva probleme de app support dar per total e un ceas frumos, în principal pentru fete și femei. Pebble Round Watch e cu siguranță un ceas bun pentru cei care vor un smartwatch mai mult ceas decât smart. Pentru mine: Pebble e o pietricică purtabilă stylish 😉 Liked it !

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Open gallery

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.