PROVOCAREA PĂLĂRIILOR: Luați-vă harta și haideți la joc

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Când eram mică aveam în cameră o hartă a Europei și îmi însemnam cu ace de gămălie locurile pe care aș vrea să le văd. Stăteam minute în șir în fața hărții și îmi imaginam cum am să cutreier eu lumea în lung și în lat. Când nu voi avea teme. Când voi fi mare. Când nu va trebui să negociez cu bunica pentru fusta cu buline care nu trebuie să lipsească din bagaj. Acum înlocuiesc acele de gămălie cu pălării.  Haideți să bifăm locuri faine cu fotografii cu pălării.

De ce pălării? Pentru că iubesc pălăriile mai mult decât iubesc bijuteriile. Iubesc pălăriile pentru că ele imi iubesc bascheții, eșarfele și bagajul de vacanță, dar și tocurile și cămășile. Iubesc pălăriile pentru că ele vorbesc când eu tac.

Odată dragostea declarată, să vă povestesc despre un magazin. Un magazin cu multe pălării. MAGAZINUL DE PĂLĂRII. Când am intrat în încăpere mi-am adus aminte de bunicul meu care nu pleca din casă fără pălărie. Că nu se cade.  Le-aș fi luat pe toate acasă. Dar, ca și bașcheții (o altă poveste, pentru altă dată), pălăriile trebuie să îmi vorbească. Ok, recunosc, imi vorbeau multe. Dar am ales una.  Cea din foto.  Și de aici a pornit o poveste.

O poveste cu bagaje, pălării și locuri frumoase de văzut. Lansez aici, împreună cu prietenii de la MAGAZINUL DE PĂLĂRII, proiectul #mapmyhat.  Vă provoc să bifăm destinații frumoase de văzut cu câte o fotografie cu o pălărie.  Tuturor ne prinde bine câte o idee nouă de vacanță, nu? Eu, cel puțin, vânez locuri speciale, ieșite din comun, care nu sunt pe toate hărțile.

Postați pe timeline-ul vostru de Facebook sau pe Instagram o poză în care purtaţi o pălărie şi adăugați locația și hashtag-ul #mapmyhat. Fiecare purtător de pălării care va intra în jocul acesta va putea beneficia de o reducere de 5% din orice comandă plasată pe site-ul www.magazinuldepalarii.ro. Regulile jocului le găsiți aici 

O să puteți să urmăriți periplul pălăriilor mele pe această pagină, dar și pe Instagram.  Să vedem ce iese! #mapmyhat.  În curând, prima poveste…Barcelona

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.