Frumoasele care nu te lasă fără bani în buzunare

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Da, vă scriu iară de telefoane, despre două telefoane frumoase. Vorbim despre frumoșii catalani în altă postare. Știți deja că imaginea mă cucerește. Am un soft point pentru frumos fie că vorbim despre tehnologie, fie despre modă. Să începem defilarea așadar. Moto G5 chiar e un telefon frumos pentru un budget phone. Îmbrăcat în haine de avioane, adică aluminiu dur, în culori cu denumiri demne de catwalk – Lunar Grey sau Fine Gold, acest telefon pentru bugete medii chiar arată cuceritor.

Așezat într-unul din cele mai colorate standuri de la MWC, Moto G5 cu fratele Moto G5 Plus spun parcă: stai nițel să ne vezi. Și am stat.  Anul trecut, specialiștii de pe piață concluzionau că Moto G4, Moto G4 Plus și Moto G4 Play erau cele mai bune așa numite budget phones, adică cele care nu îți golesc in totalitate cardurile și buzunarele. Ei bine, anul acesta Lenovo a venit cu îmbunătățiri importante. Pe scurt, cele două telefoane vor să se laude cu specificații mai bune, unele chiar de top.

Bun, sa le luăm pe rând: ambele au ecrane Full HD, Moto G5 e de 5-inch iar Moto G5 Plus e nițel mai mare, 5.2 inch. Cu ghidajul de la fața locului am aflat datele tehnice: Moto G5 are 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 430 iar Moto G5 Plus are un procesor mai puternic de 2GHz Snapdragon 635. G5 vine cu 3GB memorie RAM și 32GB stocare, în timp ce Moto G5 Plus are 4GB memorie RAM și  64GB stocare.

La capitolul imagine, Moto G5 Plus primește o bulină mare albă sau un thumbs up, dacă vreți în limbajul semnelor din social media.  Are o cameră de 12 megapixeli cu dublu autofocus, ceea ce face din smartphone-ul celor de la Lenovo un concurent pentru smartphone-urile care au cameră duală.

Un alt detaliu care demonstrează că producătorul vrea să se poziționeze peste specificațiile oferite de competitorii din aceeași clasă este legat de existența cititorului de amprentă, funcție pe care o regăsim în general la telefoanele cu un preț ce depășește 400 de euro. Lenovo pregătește terenul pentru lansarea acestor telefoane și în România. Prețul lui Moto G5 se va învârti în jur de 200 de euro iar Moto G5 Plus va fi comercializat cel mai probabil cu 280-300 euro. Una peste alta, telefoanele acestea demonstrează că șade bine de tot niște glamour și la telefoanele medii. Pentru că merităm, nu?

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *