Unul pentru ea, unul pentru el: un pic de MIIX, un pic de Yoga

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Unul încape în geantă, celălalt e ideal până și pentru jocuri. Pace și iubire în familie. Lenovo și-a prezentat la MWC 2017, Barcelona, linia Yoga împrospătată și îmbunătățită vizibil. Yoga a însemnat mereu versatilitate dar cu prețul unor performanțe ceva mai reduse. De data aceasta, producătorul chinez ridică ștacheta și sfidează preconcepțiile: un convertibil cu performanțe grafice care poate să răspundă până și așteptărilor gamerilor.

Lenovo Yoga 720 este un notebook pentru cei care vor performanță ridicată într-o carcasă ușoară și cu un design care nu trece neobservat. Vine în două variante de 13 și 15 inch. Rezoluția 4K te va ajuta să vizualizezi imagini de o claritate excelentă atunci când urmărești un film, te joci sau editezi video. Da, pe 720 te poți și juca pentru că încorporează o placă video nVidia Geforce GTX 1050, ideală pentru jocuri.

Puterea este asigurată de un i7 din cea mai recentă gamă de procesoare Intel, iar memoria RAM este de 16 GB. Autonomia lui Yoga 720 este de 12 ore pentru rularea de conținut Full HD și de 10 ore atunci când rulezi conțiunut 4K.  Adăugăm la specificațiile pentru creșterea siguranței și cititorul de amprente. Ca si modelele precedente și acestea pot fi sucite în diverse moduri utile pentru cel care le folosește. Cât privește prețurile, acestea vor porni de la 999 euro iar suma de start pentru modelul de top cu display de 15 este 1.099 euro.

Pentru cei care călătoresc sau pur și simplu nu își doresc un notebook greu sau pentru cei care laptopul este necesar dar nu crucial pentru muncă, Lenovo a lansat în cadrul Mobile World Congress 2017, noul 2 in 1 MIIX, varianta de anul acesta.  Are un ecran de 10.1 inch cu o rezoluție Full HD, perfect pentru a vizualiza filme atunci când ești în avion pentru că nu ocupă nici foarte mult spațiu datorită dimensiunilor reduse.

Încorporează cea mai nouă generație de procesoare Intel Atom, are o memorie RAM de 4GB și o memorie internă de 128 GB SSD ceea ce îi permite rularea rapidă a aplicațiilor.  Miix 320 va fi livrat atât în configuraţie WiFi, cât şi într-o variantă cu modem LTE pentru conectare la internet prin intermediul unui operator telecom. Are și o cameră principală de 5 megapixeli. Camera frontală pentru selfie și apeluri video este 2 megapixeli. Noul Miix se va comercializa cu 199 de euro.

 

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *