Scoateți un creion și o …tabletă: Cum arată proaspătul Samsung Tab S3

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Scoateți un creion și o foaie de hârtie, era expresia de care îmi era teamă în școală. Noua generația va scoate creionul inteligent și tableta, pe bancă. Cei de la Samsung promit prin noua tabletă lansată la Barcelona experiența scrisului și desenatului pe hârtie. Tot Samsung Tab S3 se laudă că va oferi o experiență de cinema în fața ecranului AMOLED de 9,7 inch, cu 4 boxe incorporate. Vedeți  datele tehnice complete aici

La o primă vedere, tableta arată foarte stylish, metalul și sticla dându-i un look premium. Culorile sunt într-adevăr spectaculoase din câte am putut vedea pe repede înainte la sesiunea de hands on, după lansarea oficială. Pe de altă parte, nici nu ne așteptam la mai puțin având în vedere tehnologia folosită de Samsung la ecrane.

Nota distinctă o dă însă S Pen-ul, creat de cei de la Samsung să arate cât mai mult ca un creion. Și nu orice fel de creion ci Staedtler Noris.  Vorbesc de acele creioane din copilărie cu dungi galbene și negre care le țineam de bune pentru orele de română și mate (cel puțin așa făceam eu, recunosc, căci erau cam scumpe pe vremea când era meu în băncile școlii).  Cu această inovație cu aer nostalgic, Samsung se adresează  mai ales graficienilor, designerilor. Din scurta testare, pot să spun că se simte destul de natural S Pen-ul pe tabletă. Partea drăguță e că toate lucrurile faine pe care putea face cu stylus-ul pe phabletul de tristă amintire Note 7 pot să le faci acum pe tabletă. Și aici mă refer la chestiuni precum să îți iei notițe sau să emarchezi pe un screen-shot sau să realizezi GIF-uri.

În concluzie, aștept cu interes să pot testa mai mult timp această tabletă care pare chiar interesantă.

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.