Supa cremă ….cu ce ai în casă. Vâm, vâm… Vous êtes le chef ! iPhone 7Plus, fotograf

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Demult nu v-am mai scris ce idei îmi vin la cratiță. Am deschis azi frigiderul larg și m-am uitat la el și el la mine. Ce să fac repede, repejor, bun, bun și …cu rucola.

De ce rucola? Pentru că iubesc frunzele astea ușor amare, dar uneori uit de ele (recunoașteți, vi se întâmplă și vouă) și mă doare sufletul să le arunc. Când primăvara se mijea prin calendar lansam experimentul – salata cu ce ai în bucătărie. Am aplicat aceeași metodă și la supa cremă…de rucola.

Ingrediente:

2 cartofi

2 morcovi mai pricăjiți

o legătură de ceapă verde ( sau o ceapă de apă)

o mână și jumate de rucola (atât am mai avut și a fost suficient)

usturoi (după gust)

1 avocado

1 linguriță de muștar

lămâie (după gust)

ulei

sare

Punem cartofii și morcovii la fiert cu niscai sare, după o vreme am aruncat și ceapa verde în apa ce clocotea îmbietor. Când s-au fiert legumele le-am pus frumos în blender cu olecuță din apa în care au fiert. Vâm, vâm. Pauză. Pus rucola. Vâm, vâm. Pauză. Un avocado copt, usturoi și o linguriță de muștar. Vâm, vâm. Pus în farfurie. Olecuță de ulei de măsline și lămâie. Merge cred și cu niște brânză veche rasă. Eu am făcut fără și a ieșit oricum grozav.

Dacă mai aveți și niște pâine uitată. Repejor în toaster, făcut cubulețe. Și …Vous êtes le chef ! Voila, supă cremă de rucola. Nu uitați poză. La mine fotograf de serviciu a fost iPhone 7 Plus (pe care îl am în teste de la Telekom România), prelucrat rapid în Snapseed, Insta, Fb, site, #food, #soup #foodmobilephotography, #foodporn # … ahhh ….și Bon Appetit!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.