UPGRADE YOURSELF! Hai la un curs GRATIS

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Înainte de lansarea telefoanelor apar mereu zvonuri: de la ecran, la cameră, de la memorie, la baterie așteptăm mereu UPGRADE. Tu când te-ai upgradat ultima dat? Când ai avut timp și energie pentru un curs? Pentru tine. Pentru dezvoltarea ta personală.

Pentru o versiune mai bună a noastră, UNA CARE ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE

A venit momentul să ..ne upgradăm. Și da, sunt convinsă că am dreptate pentru că …vreau să mergem împreună la cursul ARTA DE A AVEA ÎNTOTDEAUNA DREPTATE de la Fundația Calea Victoriei.

Alin Comșa este lectorul cursului. Specialist în relaţii publice şi comunicare, manager de vânzări în una dintre băncile aflate în top trei în România, cofondator al companiei de training Selftrust Academy şi lector la Institutul Bancar Român – catedra Formarea Formatorilor ….ce mai …doar când citești prezentarea lui parcă îți vine deja să îi dai dreptate.

Dar hai să vedem ce metode putem pune în aplicare în viața noastră de zi cu zi. Vom afla ce şi cum este recomandat să spunem, astfel încât să avem întotdeauna dreptate. Sună bine, nu? Îți închipui cum ar putea suna discuțiile cu șeful tău? Cu partenerii tăi? Oare cum putem aplica metodele și în relațiile noastre personale. Eu deja sunt curioasă. Tu ce faci?

Cum se desfășoară CONCURSUL?

Locul gratis îl scoatem la concurs pe instagram aici

Iată regulile

Follow pe instagram @fundatiacaleavictoriei & @julia.nagy

Lasa un comentariu acolo cu tag catre un prieten care ar trebui să urmeze cursul

Concursul se desfasoara pe perioada 03.08.18-09.08.18 (23:00) pentru persoanele peste 18 ani. Castigatorul va fi ales prin random.org.

Când are loc cursul? Și unde?

13 şi 14 august, la Fundația Calea Victotiei

Ce învățăm la acest curs?

Participanţii la acest curs vor înţelege care sunt pârghiile care ne fac să fim crezuţi. A avea dreptate este una dintre dorinţele pe care majoritatea oamenilor o au. Oratoria, retorica, dialectica sunt instrumente care pot fi folosite astfel încât “adevărul“ să fie mereu de partea noastră. Toate detaliile aici

Cine este Alin Comșa?

Pasiune pentru dezvoltare personală + experiență de 20 de ani de activitate în domeniul financiar bancar = Alin Comșa, lectorul care introduce în cursurile sale informaţii din management, vânzări, literatură, cultură-artă, NLP, comunicare, inteligenţă emoţională, istorie, filozofie. Citește despre Alin aici

Hai să ne acordăm timp pentru noi și să învățăm lucruri noi.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.