Boxa-tablou, o idee artistică-tech care sună bine

de Posted on 1 minute de citit
1 minute de citit

Arată ca un tablou. Îl dă de gol însă cablul care iese din el. Familia de produse Symfonisk de la Ikea care includea până acum o boxă Wi-Fi și o lampă-boxă are acum un nou membru:SYMFONISK picture frame WiFi speaker.

În parteneriat cu Sonos, Ikea a lansat o boxă-tablou.

Ikea a lansat o boxă wireless de interior în forma unui tablou

Într-o prezentare live, noul produs a fost anunțat în două variante: alb și negru. Partea frontală cu desene geometrice (componenta creativă din device) și care servește, de fapt, ca protecție textilă pentru difuzoare se poate scoate și ar urma să o poți chiar schimba (pentru varietate artistică). Deocamdată sunt doar două variante de ”fațete” dar ar urma să mai apară și altele.

Boxa-tablou se alimentează la priză, nu are baterie ci un cablu de 3,5 m. Poți lega două tablouri cu un singur cablu pentru sunet stereo.  Boxele se pot controla din aplicația Sonos. Prin aplicație poți conecta  și folosi tablourile-boze împreună cu alte boxe din familia Symfonisk sau Sonos pentru redare sincronizată.

Boxa-tablou are 6 centimetri grosime. Poate fi atârnat sau proptit de perete. Noul produs Symfonisk ar urma să apară din 15 iulie iar prețul anunțat este 179 de euro. 

SYMFONISK picture frame WiFi speaker

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.