Curs online GRATUIT de competențe digitale introductive pentru tineri

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Competențele digitale au devenit un ”must have” în CV-ul oricărui tânăr, care vrea să se angajeze. Așa că m-am bucurat când în mail am dat peste un comunicat care anunță un curs gratuit pentru tinerii care doresc o carieră în mediul digital. 

Fundaţia Telekom Romania și Telekom Romania organizează cursul „Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?”, care se va desfăşura online, în perioada 28 iunie – 8 iulie 2021.

Cursul este gratuit și se adresează tinerilor care urmăresc să înveţe secretele meseriei direct de la profesionişti cu experienţă. 

„Este un curs intensiv şi interactiv de 30 de ore, structurat pe şapte module. este desfăşurat chiar în cadrul Diviziei Digitalizare a Telekom Romania”, a explicat Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania.

Cursanții vor aprofunda: tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, branding personal, digital tools Google & Facebook. Vor avea parte și de o parte introductivă în ceea ce se numește experiența utilizatorului – UX.

Cum te înscrii?

Pentru a se înscrie, cursanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, studii superioare în curs sau absolvite. 

Dosarul de înscriere va trebui să cuprindă și o scrisoare de motivaţie  prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs.

Înscrierile se vor face online, în perioada 14 – 23 iunie pe această pagină. 

Cine sunt trainerii? 

Cursul va fi susținut de experți din cadrul companiei Telekom Romania: Roxana Ceialâcu – Lead Agile Coach, Digital Romania, Lavinia Nica – UX Writer & Product Owner, Cătălina Gheorghe & Aurel Geambaşu, ambii Digital Marketing Specialists, Digital Care Tribe, Setin Măgănean – UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache – Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

Curs gratuit pentru tineri

Main Photo  by Annie Spratt on Unsplash

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.