Când tehnologia îți zâmbește: o periuță de dinți pe care o încarci de 4 ori pe an

de Posted on 3 minute de citit
4 minute de citit

Periuțele electrice nu mai sunt demult o noutate. Dacă acum câțiva ani erau puțin accesibile prețurile fiind mari, acum piața a crescut, tehnologiile au evoluat iar competitorii s-au înmulțit. Rezultatul? Mai multe opțiuni.

HUAWEI, un producător pe care îl asociem în primul rând cu telefoane smart are în portofoliu de acum și o periuță smart Lebooo Smart Sonic. De altfel, chinezii produc foarte multe tipuri de aparate și tehnologii iar intenția lor declarată este să își populeze ecosistemul HUAWEI HiLink cu produse smart.

Ce e de reținut despre această periuță:

  • Are o autonomie de 3 luni. Se încarcă wireless
  • Se conectează la o aplicație care te ghidează cum să te speli mai bine pe dinți
  • Costă 399 de lei

 

Kit de igienă dentară: periuța + telefonul

Igiena dentară și-a câștigat în periuțele electrice un aliat. Sunt utilizatoare de periuțe smart de câțiva ani, timp în care am testat mai multe modele. Așa că am fost curioasă să văd ce poate periuța Lebooo Smart Sonic, dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology.

În cutie primești, aparatul, 3 capete de periuță și încărcătorul. Când o scoți din cutie periuța este încărcată 100 la sută, drept urmare poți să o folosești imediat.

Conectarea la telefon se face prin aplicația AI Life de la HUAWEI. Odată ce aduci periuța în apropierea telefonului, pe ecranul smartphone-ului apare un mesaj care te întreabă dacă vrei să conectezi aparatele. Și asta este.

Personalizarea modului de utilizare a periuței

Pe suprafața periuței poți schimba între mai multe moduri: curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare.

Iar din aplicație, la opțiunea ”Personalizare” există numeroase variante și combinații. Poți să alegi moduri de îngrijire a dinților în funcție de mai multe scenarii cum ar fi ”începător”, ”dimineață” sau ”seară”.

Personalizarea poate fi făcută și în funcție de utilizator. ”Copil”, ”gravidă” ori ”purtător de aparat dentar” sunt câteva opțiuni. Tot aici poți să alegi să fixezi ținte pentru igiena orală: masajul gingiilor ori clătire, de exemplu. În total, poți alege din 36 de combinații. Adică să tot testezi în fiecare zi ceva și după o lună tot mai ai opțiuni de încercat.

”Asistentul” din aplicație

Dacă păstrezi telefonul lângă tine când îți periezi dinții, în aplicație primești indicații audio de la asistentul voce iar pe ecran poți vedea pașii unui periaj corect. Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere.

La sfârșit primești un punctaj și un sfat pentru periajul următor: ”Poți să faci mai bine”, ”te-ai descurcat bine” ori ”ai ratat câteva zone”.

Datele de la fiecare sesiune de periaj apar în aplicație și poți să vezi ce zone ai ratat sau dacă ai apăsat prea tare periuța. Punctajul este de la 0 la 100, iar peste 80 de puncte înseamnă că ai făcut un periaj bun.  

 

Despre tehnologia din periuță și design

Producătorii spun că periuța are un nucleu magnetic cu suspensie patentat de Lebooo cu vibrații de înaltă frecvență de 38.000 mișcări pe minut. Ce pot spune eu este că senzația după periaj este de curat iar gingiile mele, de altfel, sensibile nu au sângerat. Periuța electrică se încarcă wireless. O încărcare de 8 ore asigură 3 luni de autonomie.

La capitolul design, ce mi-a plăcut este că are o textură mată și nu alunecă în mână. Periuța poate fi găsită în două variante de culoare: cool black și crystal diamond white.

 

Verdict?

Merită să fie o achiziție dacă vreți să încercați o periuță electrică sonică pentru prima dată sau dacă nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un asemenea device smart. 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.