Ce aplicații trebuie să îți instalezi de Crăciun

de Posted on 2 minute de citit
3 minute de citit

Dacă luminițele, brazii sau Secret Santa de la serviciu nu v-au contaminat până acum cu spiritul sărbătorilor, hop și eu cu niște aplicații cu ho-ho-ho, zurgălăi și …elfi. Intrați în Appstore sau Google play și ….să vină sărbătorile așadar și pe smartphone.

Aplicația care te transformă în elf

Când am dat peste ElfYourself m-am gândit cât de mult ne vom distra în emisiune când o sa testăm aplicația. Si nu m-am înselat.  Ne-am folosit pe noi drept cobai si rezultatul distractiv ne-a suprins pâna si pe noi. Vedeți mai jos o bucată din emisiune,  cu Laurentiu Matache, colegul meu. Filmulețul a fost făcut de Alex Barbu de la gadgetandstyle.ro, invitat in emisiune. Multumesc, Alex 🙂

Pașii sunt usori: faci o fotografie, selfie sau iei o fotografie din albumul foto de pe telefon, dai next, ajustezi chipul în șablonul de elf ….dacă vrei să adaugi mai mulți prieteni, repeți pașii și cu pozele lor și apoi se produce magia. De fapt, se produce o porție bună de zâmbete. Aplicația îți va da mai multe variante de elfi dansatori numai bune de dat share. Noi ne-am distrat copios și vă las aici …varianta elfească a mea.

Cu ce aplicație edităm pozele de Crăciun

Și ce dacă aveți prea multe aplicații instalate. Xmas photo editor va fi o prezență sezonieră care va putea fi ștearsă fără regrete după Crăciun. Este o aplicație simplă care îți permită să îți transformi fotografiile în felicitări online sau chiar calendare. O mulțime de șabloane și efecte sunt la dispoziția utilizatorului care poate decupa background-ul, poate adăuga ninsoare, căciuli de moș și câte și mai câte. Există o variantă free și desigur pentru mai multe opțiuni, varianta pro este pe bani. Eu m-am jucat nițel pe varianta free si recunosc că m-a prins.

Crăciun pe toate ecranele

Merry Christmas este o aplicație cu multe variante de wallpaper …toate in spiritul Crăciunului. Asta ca să nu uiți în vreun moment în care pui mâna pe telefon că este acea perioadă din an cu multă veselie și cadouri.

3,2,1…Happy New Year sau …Paște Fericit

Și dacă abia aștepți să vină Crăciunul instalează-ți aplicația Countdown. Îți va arăta câte zile, minute, ore și secunde mai sunt până în Ajun. Poți seta numărătoarea inversă pentru orice eveniment, onomastică sau aniversare. Așa sigur nu veți uita. Eu deja număr zilele până la ….vacanța de vară.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.