#instavacante cu GoPro Hero 7 Black

de Posted on 3 minute de citit
3 minute de citit

Cu modelul Hero 7 Black, GoPro se îndreaptă cu mai multă atenție spre utilizatorii rețelelor de socializare cu niște upgade-uri prietenoase de share -uire și de filmare pentru story-uri . Bifăm îmbunătățirea sunetului și stablizarea hypersmooth. Totul într-un test altfel. Fără sporturi extreme. Cu fotografii extrem de like-uibile pe rețelele de socializare.

Hero 7 Black, răspunde exigențelor unui utilizator iubitor de vacanțe dar …fără pasiuni extreme

Teste în vacanțe …locale

gopro rasnov
Rasnov, Brasov

Eu sunt exact clienta pe care producătorii de Go Pro o ratau până acum. Imi plac provocările dar nu sunt practicantă de sporturile extreme. Mă voi da bucuroasă cu parapanta dacă mi se ivește ocazia, snorkeling-ul e super relaxant în vacanțe iar cu motoarele și mașinile am un statut de copilot entuziast. Drept urmare, o cameră de acțiune era pentru mine până acum nu era o achiziție cu adevărata utilă. Producătorii de camere de acțiune au simțit asta. Și asta nu poate decât să mă bucure.

De câteva săptămâni m-am jucat cu un GoPro HERO 7 Black în excursii la nu mare distanță de București: Parcul Comana, Curtea Domnească de la Târgoviște și cetatea de la Râșnov.

Am optat pentru filmări wide care sunt spectaculoase mai ales la capitolul panorame sau interioare strâmte.

Printre feature-urile noi pe placul celor care folosesc instagram sau facebook stories este posibilitatea de a înregistra 15 sau 30 de secunde de video. De asemenea, față de Hero 6, Hero 7 permite filmarea/fotografierea pe înalt – din același motiv instagramistic.

Am conectat GoPro de telefonul meu Iphone. Aplicația este ușor de folosit și permite share-uirea rapidă direct pe rețelele de socializare in feed sau în story-uri. De asemenea poți să faci live stream realizand conexiunea cu contul de facebook.

Sunet mai bun și stabilizare wow

Am apreciat sunetul mai bun de pe acest model față de cele precedente. Fără acel hâșăit de vânt. Explicația: producătorii au îmbunătățit cauciucul folosit ca înveliș pentru cameră.

Am testat și stablizarea hypersmooth cu care se laudă cei e la GoPro. Neavând la îndemână și un model precedent am filmat în paralel cu un telefon Iphone 8 Plus. Comparația nu este justă dar diferențele vizibile arată cât de performantă e noua tehnologie folosită.

4K minunat dar neshare-uibil imediat

Dacă filmați 4k, nu veți putea share-ui pe rețele de socializare video-urile. Așa că amintirile spectaculoase vor trebui să aștepte până la descărcarea din cameră. Scăzând însă rezoluția la 2,7K, imaginile pot ajunge rapid de pe cameră pe rețele de socializare. Asta am făcut la Curtea Domnească unde doar frigul m-a oprit să nu urc mai multe story-uri pe insta realizate cu GoPro

Verdictul?

O cameră de acțiune prietenoasă, ușor de folosit, cu o autonomie bună care se înscrie cu brio pe lista gadgeturilor de luat în vacanță pentru amintiri spectaculoase chiar dacă nu te arunci dintr-un avion sau nu explorezi viața subacvatică.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.