Cum se vede Parisul prin camera lui Honor View 20

de Posted on Locație 3 minute de citit
4 minute de citit

A nins, a plouat. A fost ceață. Am înghetat. A fost pe fugă. Și totuși a fost cu iubire la prima vedere. Iubire de oraș. Așa a fost prima mea vizită în Paris. Cu un Honor View 20 în mâini, am văzut la pas grabit, ghidat de Googe Maps  o foarte mică parte din Paris. Traseul a fost cam așa:

Am pornit din Place de la Concorde, amorțită de lapoviță, am bifat fotografic două treimi din turnul Eiffel glazurat de ceață, am tropăit la niște șelfiuri prin Grădinile Tuileries, am filmat pentru emisiunea 24IT pe malul netulburatei Sena și am închheiat turul de forță la celebra Notre Dame.

 Periplul meu a purtat culorile Franței: roșul telefonului în teste, albeața ceții omniprezente și albastrul neon al unei pălării vesele.

Cum arată Honor View 20

La capitolul design, Honor View 20 renunță la breton și adoptă moda punch hole, raportul ecran-corp ajungând la 91,8%. Cu o bateria de 4.000 mAh, telefonul vine în trei nuanțe de culoare: albastru, roșu și negru. Honor și-a împrospătat imaginea brand-ului iar odată cu lansarea acestui telefon s-a poziționat clar ca o marcă dedicată tinerilor pasionați de fotografie și de rețelele de socializare. Vezi mai jos video cu lansarea de la Paris. 

Vedeta: camera principală de 48MP

Senzorul camerei principale de 48MP este de la SONY. Dotat cu procesorul Kirin 980, telefonul are și un nou mod de fotografiere numit AI Ultra Clarity pe care l-am folosit pe tot parcursul traseului meu și care permite realizarea unor poze cu detalii mult mai clare. Fotografiile pe care le-am făcut au fost reușite chiar dacă vremea – după cum vedeți în imagini – nu m-a ajutat deloc. Ceața și lumina slabă au fost teste în plus, neplanificate care au pus la încercare sistemul de camere, verdictul meu fiind unul bun.

Camera frontală de 25MP este integrată în ecran, sub un orificiu transparent extrem de mic, de 4,5 mm, creat prin procese avansate de litografie – s-au lăudat producătorii. Am făcut câteva selfiuri și mi-a plăcut ce a ieșit. Am și filmat cu camera frontală iar imaginile au fost curate, stabile chiar dacă nu am avut vreun selfie stick. Sunetul de pe înregistrare a fost bun.

Cum te ajută camera să îți numeri caloriile

Nu e un feature neapărat nou dar este interesant. Deschizând camera, dintr-un meniu lateral îți apar mai multe opțiuni: poți să vezi câte calorii are croissant-ul din farfurie, la ce obiectiv turistic te uiți sau de unde îți poți cumpăra geanta la care ți-au rămas ochii, purtată de un trecător. Opțiunile funcționează fain, rateuri veți constata dacă nu aveți internet sau semnal bun.

Niscai modă, nițel joc

Parteneriatul brandurilor nu este o noutate pe piața telefoanelor și de multe ori este o variantă de promovare impresionantă. Ultima colaborare de acest gen care mi-a rămas în minte a fost One Plus 6T Mclaren Special Edition care are pe lateralul carcasei logoul McLaren redat in nuanţa Papaya Orange intalnita şi la maşinile de Formula 1. Honor a mers pe un parteneriat cu brandul italian Moschino. Honor View 20 Moschino Edition are aproape aceleași specificații pe care le găsești în versiunea standard a telefonului. Diferențele sunt evident date de finisaje dar și de spațiul de stocare: 8 GB RAM și o cantitate generoasă de 256 GB de memorie internă. Glamour-ul vine cu 55 de euro în plus la preț.

Și pentru că telefonul are ca target tinerii, chinezii au bifat și o colaborare cu Epic Games iar deținătorii de HONOR View20 vor avea acces exclusiv la echipamentul HONOR GUARD din Fortnite.

Cât costă?

Versiunea cu 6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare costă 570 de euro, în timp ce versiunea cu 8 GB RAM și 256 GB stocare ajunge la 650 euro.

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.