Bitdefender va apărea pe căștile piloților Ferrari

de Posted on 1 minute de citit
1 minute de citit

Bitdefender a încheiat un parteneriat cu Ferrari S.p.A și a devenit partenerul global de securitate cibernetică al Scuderiei Ferrari în Campionatul Mondial de Formula 1.

Începând cu Marele Premiu de la Singapore 2022, Bitdefender va apărea pe căștile piloților Ferrari, precum și pe monopostul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz. Din 2023, pe costumele de curse și uniformele echipei.

„Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare și foarte apreciată pentru profesionalismul și fiabilitatea sa”, a declarat Mattia Binotto, Team Principal și Managing Director, Scuderia Ferrari.

„Parteneriatul cu Scuderia Ferrari, cea mai emblematică echipă de Formula 1, se potrivește în mod natural pentru Bitdefender. Așteptăm cu nerăbdare să accelerăm notorietatea brandului și rămânem concentrați pe furnizarea de protecție avansată pentru clienții noștri din întreaga lume, în materie de securitate cibernetică”, a declarat Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.

FERRARI F1 TEST FIORANO – MARTEDI 20/09/2022
credit: @Scuderia Ferrari Press Office

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.