Renunțăm la diamante? Ce fac inelele smart (VIDEO)

de Posted on 2 minute de citit
No images
2 minute de citit

Nici inelele nu mai sunt ce au fost. Gândite ca podoabe au ajuns să fie device-uri smart care ascund o grămadă de tehnologie. Uitați de diamante și vedeți câteva …bijuterii tehnologice.

 Lasă cardul acasă și plătește cu inelul

Producătorii inelului Xenxo S-Ring spun despre produsul lor că este cel mai mic wereable smart care îți permite să preiei apeluri, să plătești, să stochezi informații sau să ai alarmele ….la degetul mic….adliteram.  Inelul este smart clar dar …cu siguranță vei stârni privirile și comentariile celor din jur când vei vorbi …la palmă. Poate fi precomandat. Costă 189 de dolari și se va livra din februarie anul viitor

Inelul frumos care îți măsoară bătăile inimii

Inelul Oura își dă seama automat când utilizatorul doarme. În timpul somnului, inelul analizează calitatea repaosului prin măsurarea bătăilor inimii, a respirației, temperaturii corpului și a mișcărilor din somn. În timpul zilei, gadgetul de pe deget, prin intermediul aplicației care se instalează pe telefon furnizează informații despre timpul petrecut sedentar. Confecționat dintr-un element ceramic inelul punctează la capitolul look. Pe scurt: e glossy, e frumos, e foarte frumos. Producția a ajuns la a doua serie cu inele mai subțiri și mai elegante decât primele variante. Prețurile sunt cuprinse între 300 și 400 de lei. Inelele sunt rezistent la praf și la apă așa că poate fi purtat tot timpul – mai spun creatorii lui.

Inelele care transformă culorile în sunete

Specdrums sunt inele conectate la o aplicație care transformă culorile în …sunete. Doar bați din degete ….și creezi ritmuri sau chiar melodii, oriunde. Îmbrăcămintea poate fi folosită dret partitură. Imaginația este limita.

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.