Cel mai tare robot Avatar de la Disney și kit de realitate augmentată pentru iubitorii Star Wars

de Posted on 2 minute de citit
3 minute de citit

Unul dintre cei mai performanți roboți construți în lume până acum se află la …Disney Land. Dacă vreți însă să intrați în lumea Star Wars nu trebuie să vă părăsiți nici măcar sufrageria iar dacă acum trebuie să vă găsiți un job vedeți care este treaba cu aplicația LinkedIn pentru Windows 10. Să vă povestesc acum din toate câte puțin.

Ce nu trebuie să ratați la Disney Land

Pentru mine Dinsey Land a devenit brusc mai interesant în ultimele zile și și-ar face sincer loc în călătoriile mele. Motivul:  un robot. Evident, nu orice fel de robot. Mișcările lui seamănă teribil cu gesturile umane, după cum veți putea vedea. La sfârșitul lunii mai, Disney a deschis o zonă tematică Avatar (Pandora: World of Avatar) în cadrul parcului Animal Kingdom. Cum zona este una nouă, puțini turiști au pășit până acum în această lume fascinantă. Cei de la techcrunch.com spun că  trebuie neapărat să intrăm și să ne plimbăm pănă în capătul râului Na’vi Journey unde vom găsi animatronicul Na’vi care este unul din cei mai reușiti roboți construiți vreodată. Și, sincer, văzând imaginile le dau dreptate.

Fascinant mi se pare însă cum arăta acest robot până să ajungă la această formă umanoidă desprinsă parcă din filmul care a făcut furori vedeți  (sursa: techcrunch.com).

 

Aplicație LinkedIn pentru Windows 10

Și pentru că în lumea asta mai și muncim e bine de știut că LinkedIn lansează aplicația oficială pentru Windows 10. Potrivit blogului celor de la LinkedIn, acesta va fi disponibil din meniul de Start și va avea și opțiunea de Live Tile astfel încât când apeși pe start vei vedea și toate notificările importante ale conexiunilor tale de pe această rețea. Cum funcționează vedeți aici

Kit de realitate augmentată pentru fanii Star Wars

Și să ne întoarcem la joc. Lenovo a creat un kit de realitate augmentată pentru fanii Star Wars. Împreună cu Disney, compania a teasuit într-un video un set de căști care utilizează smartphone-ul pentru a aduce lumea fascinantă din Star Wars în realitatea noastră de zi cu zi. Pentru moment, se știu puține lucruri despre acest kit. Nu există însă o dată de lansare dar potrivit informațiilor apărute în presă printre jocurile care vor fi disponibile există unul care va fi unul de luptă cu provocări Jedi, în care se vor folosi celebrele săbii de lumină. Abia aștept să trăim fantezia Star Wars. Până atunci să ne uităm la video 🙂

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.