Video-uri de tip TikTok pe …Spotify

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Succesul video-urilor scurte inițiate de TikTok este râvnit și de platforma de streaming audio Spotify care lucrează la o versiune proprie de video-uri scurte verticale.  Secțiunea de clipuri care se pare că se va numi Discover ar urma să apară într-un feed al aplicației și ar putea fi accesat și dintr-un buton.

Primele informații despre această opțiune au apărut pe Twitter. Potrivit publicației Techradar,  compania a confirmat că testează în prezent o nouă funcție în aplicația sa. Funcția se numește Discover și prezintă un flux vertical de videoclipuri muzicale pe care utilizatorii le pot derula și, opțional, le pot aprecia sau să le dea skip.

 

 

 

Chris Messina, cel care semnalat noile teste făcute de Spotify susține că platforma ar putea folosi pentru noua  funcțieformatul Canvas existent al Spotify. Introdus în 2019, opțiunea Canvas le permite artiștilor să creeze videoclipuri care însoțesc muzica lor în aplicația Spotify. Funcția a avut recenzii mixte de la utilizatori, deoarece unii au spus că preferă să vadă doar grafica statică a albumului atunci când ascultă muzică și au fost de părere că videoclipul și imaginile în buclă distrag atenția. Există desigur și useri care au apreciat opțiunea.

Când am putea avea video-uri de tip TikTok în Spotify? Cum indiciile legate de testări au fost descoperite în aplicaţia de iOS, este posibil ca lansarea să aibă loc pe iPhone, înainte de Android.

Photo by Sumeet B on Unsplash

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.