Povestea mănușilor banale care s-au viralizat pe social media. În prim plan: Bernie Sanders

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

Mănuși cu un deget, cu un model deloc ieșit din comun.  Cu un aspect călduros, lânos, în culorile pământului: maro și bej. Niște mănuși care să te țină de cald în zilele geroase.

În orice alt context sigur ar fi trecut neobservate. Între paltoanele negre și hainele de firmă spectaculoase de la inaugurarea  lui Joe Biden, devenit al 46-lea președinte al Statelor Unite, tocmai aceste mănuși purtate de senatorul din Vermont, Bernie Sanders au atras atenția internauților.

Imaginea suprinsă inițial de fotograful Brendan Smialowski pentru Getty Images, a început să circule pe social media fiind inserat în numeroase fotografii ori scene din filme. Pe Twitter au fost valuri de reacții.

 

https://twitter.com/antoinellorca/status/1351953597194498049

Mănușile au fost prezente și Instagram ….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Secret NYC (@secret_nyc)

Și au apărut și la trending gifs pe …WhatsApp:

 

Povestea mănușilor? Bernie Sanders le-a purtat în campania electorală. Au fost realizate de o învățătoare din  Vermont, Jen Ellis  care le-a făcut  din lâna recuperată din pulovere vechi și le-a căptușit cu  material obținut din sticle de platisc reciclate, după cum au venit precizările chiar de la ea. Tot pe Twitter.

Unii precum cei de la National Bobblehead Hall of Fame au trecut la valorificarea momentului prin vânzarea unei versiuni proprii a imaginii cu Bernie Sanders.

Iar Nick Sawhney, inginer software în New York, a creat un instrument care vă permite să îl inserați pe domnul Sanders în orice adresă de stradă din Google Maps Street View. 

Dintre toate imaginile pe care le-am văzut pe net preferata mea rămâne cea pe care v-o las mai jos. Și, da asta pentru că sunt fan filme Marvel. Inserați aici voi zâmbete.

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.