Proiectele mele de suflet smart & tech din 2020. Continuăm în 2021

de Posted on 3 minute de citit
4 minute de citit

2020 a fost un an în care am văzut cât de aproape ne poate aduce tehnologia atunci când distanța este o regulă.

În 2020 am văzut că biroul nu trebuie să aibă patru pereți iar inspirația poate să vină și pe balcon, în șlapi.

2020 a fost un an al efortului de a fi împreună și de a construi idei și proiecte din colțuri diferite ale orașului, ale țării.

În 2020, ne-am văzut fără măști în ecrane, am dezinfectat, am purtat măști când ne-am văzut și am zâmbit cu ochii.

În 2020 am învățat multe. Iar pentru asta sunt recunoscătoare.

Da, întotdeauna vreau să văd partea plină a paharului.

Și multe din proiectele din 2020 continuă și în 2021.

 3 ani de 24IT și numărăm în continuare

Duminică de duminică ne-am văzut la emisiunea 24IT. Cu Laurențiu Matache am povestit despre numeroasele lansări din acest an, am butonat telefoane și laptop-uri, am făcut împreună unboxing-uri și ne-am și distrat în timpul emisiilor. Aici puteți vedea emisiunile noastre dacă le-ați ratat iar aici ne găsiți pe Facebook.

 

Ne auzim dimineața la radio

De la 7 până la 10 ne-am auzit cu știrile dimineții la Deșteptarea. Un an plin, pe alocuri obositor dar mereu cu zâmbetul pe buze.

2020 – am scris o prefață pentru o carte

De ce este un ”must read” vedeți  în acest articol. I-am luat și un interviu autoarei Sarah Frier. Cartea publicata in Romania de Editura Corint a câștigat prestigiosul Financial Times and McKinsey Business Book of the Year 2020.

Cursuri video la Fundația Calea Victoriei

Cursul se numește ”Cum să creezi conținut video care să placă” și am avut plăcerea să am super participanți din multe domenii de activitate.  Am povestit despre regulile de filmare, despre cum îți creezi din imagine un brand, cum folosești cuvintele și imaginea cât mai creativ.  Numele scurt al cursului este ”iVideo” pentru că da, azi ai video la îndemână: să faci, să vizualizezi, să produci. Provocarea este cum să te faci remarcat. Și mai pregătim ceva. În februarie ne vedem la acest nou curs.

 

Vocea unei campanii de educație media

Centrul pentru Jurnalism Independent u sprijinul Romanian-American Foundation și IFEX a creat o mini-serie de animații explicative. Vă las aici un episod despre teoriile conspirației care au înflorit în încertitudinea pandemiei. Un ghid sub formă de poveste: cum recunoaștem și cum putem evita ca aceste teorii să ne controleze comportamentul. 

 

 

FuckUp Night Bucharest

Conceptul acestui eveniment m-a cucerit: oamenii isi povesestc eșecurile. De bună voie și nesiliți de nimeni. Și asta cu zâmbetul pe buze. Am aflat povești de viață pe care nu le-am citit ori auzit pe nicaieri. Discursuri sincere care te motivează și te determină cu zâmbetul pe buză să încercă din nou și din nou și să nu te temi de eșecuri. Sunt doar un pas spre succes. Și în 2021 voi modera aceste întâlniri. Primul eveniment va fi pe 28 ianuarie. Online. Vă astept.

 

2020 – Cool talks 

În 2020 am povestit mult despre tehnologie. Va las mai jos un episod din Cool Technology unde am dost invitați de Telekom România. Am povestit despre copii și accesul lor la tehnologie, când ar trebui să primească un telefon un copil și ce soluții au la îndemână părinții.

In 2020 au fost puține evenimente în care să ne întâlnim față în față. Iar talk-ul de mai jos a fost printre ele și de altfel un eveniment tare fain.

 

Și desigur, acest blog. Ne vedem, ne scriem și ne auzim și aici. 

Photo by Monica Sauro on Unsplash

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.