Cum funcționează noua opțiune View Once pe WhatsApp

de Posted on 1 minute de citit
1 minute de citit

 Odată văzute, fotografiile și video-urile trimise dispar. Este noua funcție numită View Once care devine disponibilă în WhatsApp, aplicație deţinută de Facebook.

Cum funcționează opțiunea View Once

Prin intermediul noii opțiuni, poți trimite acum poze și filmulețe ce vor dispărea după prima vizualizare. Aceste tipuri de mesaje sunt semnalizate cu o pictogramă nouă iar funcția ar putea fi utilă, de exemplu, cu numeroasele fotografii sau video-uri pe care le trimiți sau le primești pe WhatsApp dar nu nu vrei să risipești spațiu cu ele.  Aceste tipuri de mesaje nu pot fi redirecționate ori salvate.

Noua funcţie este în curs de implementare și ar trebui să devină disponibilă zilele acestea disponibilă pentru toată lumea. Ca să o activați trebuie să aveți ultima versiune a aplicației.

Mișcarea celor de la Whatsapp vine după ce Snapchat, cunoscut pentru acest tip de funcţie a crescut în popularitate anul trecut. Și Instagram testa în primăvară o opțiune nouă cu mesaje care să dispară din chat. 

La ce mai lucrează WhatsApp

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul.

În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Sursa foto: WhatsApp

 

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.