Tech & Fun: Localquiz.ro, un start-up care (se) joacă serios

de Posted on 2 minute de citit
2 minute de citit

În vremuri dificile creativitatea este impulsionată de nevoie iar tehnologia devine un aliat.  Așa s-a întâmplat cu un start-up care este expresia vieții noastre hibride online și offline.

Totul a început cu o invitație pe Facebook să dau like unei pagini. Și cum instinctul îmi spune mereu să cercetez iată ce am descoperit. Un business care ne pune să jucăm roluri.

 Unul dintre fondatori este trainer expert, iar ceilalți doi sunt experți în escape rooms. Se ia experiența celor trei, o idee care poate înainte de pandemie nu ar fi prins, adăugat un pic de mister și exerciții de cultură generală, un pic de curiozitate, ieșit afară în aer liber cu distanțarea de rigoare ….legat totul cu o aplicație. Rezultatul localquiz.ro, un mix de vânătoare de comori plus  …la tine in oraș sau la tine acasa.

 Sergiu Teodosiu, Oana Tudosescu și David Cotovitchi sunt cei trei fondatori. Am povestit cu ei.

Ce este de reținut? 

  • Localquiz.ro este o combinație de ”vânătoare de comori” outdoor  și ”escape room”, experiența de joc fiind ghidată de o aplicație
  • Ideea unui asemenea afaceri era mai veche. Pandemia i-a mobilizat și i-a reunit pe fondatori.  Oana și David au experiență în afacerile de tip ”escape room” iar Sergiu în are la activ sute de training-uri și teambuilding-uri.
  • Fiecare etapă a jocului te poartă prin diverse tipuri de provocări și îți dă ocazia să câștigi puncte valoroase și
    indicii. 
  • Până acum au participat 100.000 de jucători. Cel mai tânăr jucător a avut 3 ani iar cel mai în vârstă  peste 70. 
  • Prețurile experiențelor de joc pornesc de la 100 de lei. Și dacă sunteți aici aveți o reducere de 20 la sută dacă introduceți codul Julia atunci când vă alegeți o experiență de pe site. Codul este valabil pana pe 31 mai 2021. 

Iată cum s-a derulat discuția pe zoom. 

 

Sursa foto: localquiz.ro

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.