Din culise: Ce gadgeturi folosește Giulia și ce îmi place la Fitbit Ionic

de Posted on 3 minute de citit
3 minute de citit

Sunt la Arc, ajung în 15 minute”

Așa începea întâlnirea noastră la sală într-o dimineață în care aglomerația bucureșteană a demonstrat că poate să bată previziunile aplicațiilor de trafic.

Mă uit la ceas și zâmbesc. Timpul nu mai e măsurat doar în minute ci în bătăi de inimă, pași, calorii, ore de somn și antrenamente.

Port ceasuri inteligente de aproape 3 ani. Am testat multe modele. Am avut o slăbiciune pentru autohtonul Vector și o revenire periodică la simpaticul Pebble. Am suspinat când am văzut că Vector nu va mai beneficia de update dar, ca după orice relație terminată în oful: ”nu voi mai iubi niciodată” – m-am îndrăgostit de alte brățări sport și ceasuri.

2 min.”

Este mesajul care apare pe telefon de la  Giulia.  Eu sunt echipată,  evaluez de ceva vreme cadrele de filmare (am fost la sala lui Florin Neby –  o sală faină de tot de antrenamente dar și plăcută pentru filmări ) și povestesc cu Alexandra Pahomi de la Fitbit.

Gadgeturile care ne înconjoară sunt smart. Uneori am putea spune prea smart și avem nevoie de un ghid cum să le folosim eficient. De asta am decis să fac o filmare pentru 24IT despre un singur feature al ceasului care, de altfel, diferențiază acest model de altele din aceeași clasă: programul de antrenament video. Pe ceas se pot rula câteva antrenamente pentru abdomene, full workout sau piept. La acestea se adaugă cele de pe aplicația Fitbit Coach. 

De când am văzut prima dată Fitbit Ionic la un târg de tech, aceasta a fost componenta care mi-a atras atenția. Tendința în orice acum este: video. Cine va comunica așa, va câștiga.

Despre ceasuri, povești de familie și …somn

Intră Giulia. O apariție veselă, plină de viață, pozitivă. Ne uităm la ceasurile care sunt motiv de întâlnire și de sport. Și ea poartă un smartwatch. Și soțul ei are unul. Și – ei doi se întrec în pași. Giulia cam pierde la provocarea aceata – mărturisește ea râzând.

Aha” spun eu – ”Deci ceasul te menține sportivă”. Giulia râde și povestește: ”Fac acasă cu cei doi copii genoflexiuni sau abdomente. Mai facem tracțiuni, din când în când. În principiu, se lucrează cu copiii”.

Râdem, colegul operator, atent la detalii,  mută camera.  Cadre de ascultare.  Imagini cu detaliile de pe ceas. Noi continuăm poveștile:  ”Noi suntem familia <mufă și jack> pentru că avem foarte multe gadgeturi și pentru că suntem pasionați de chestia asta” – spune Giulia. Râdem și ne uităm la saltele de sport sperând parcă amândouă să mai tragem de timp. 

Aflu că de fapt nu pentru sport a folosit la început Giulia, ceasul ci pentru o problemă pe care o avea cu somnul

Gata cu vorba. Să facem sport!

Ce spune Giulia și cum ne-am descurcat noi la antrenamente vedeți în video -ul de aici. Și da, ne-am distrat.  Și dacă urmăriți până la final veți vedea cum ne-a pus la treabă Florin Neby de la care mereu am ceva de învățat.

 

 

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment
  • Dimitrie
    mai 15, 2020

    Am o parere buna. Cu totii ar trebui sa urmam modelul Giuliei si sa avem un gadget de masurare a performantei sportive. Smartwatch-ul sau bratara fitness sunt solutiile perfecte!
    Multumiiiim!